En ödesdigra söndagsmiddag i den sömniga staden Harrogate, North Yorkshire, gick 37 år gammal Jack Bingley för att göra sin verksamhet medan han njöt av en avkopplande dag i sitt familjebostad. Men lite visste han att det som hände under de kommande fem minuterna helt skulle förändra sitt liv för alltid.

Jackpot”För att vara ärlig hade jag haft en curry och några pints med pojkarna från fotboll natten innan så det var oundvikligt, jag skulle producera någonting i toaletten skulle hustrun inte vara för stolt över.” Skämt Bingley , en kontorschef inom byggbranschen.

Men efter att ha gjort sitt ”affärer” gjorde Jack den dödliga upptäckten som ger de flesta svettarna bara tänker på … han hade slut på toalettpapper. Katastrofen hade slagit sig och med sin älskade hustru värd en liten socialt sammankomst med sina vänner från jobbet i vardagsrummet satt Jack mellan en sten och en hård plats.

loo roll”Jag kunde inte bara ropa ut,” Kärleken kan du få mig lite loo roll tack? ”, Jane hade bara varit sitt nya jobb i två månader så pinsamt att hon var det sista jag ville göra.”

”Jag försökte ringa hennes mobiltelefon som hon inte svarade och med bokstavligen ingen flykt (som badrummet ryggar rakt in i vardagsrummet) allt jag kunde göra är att skicka ett sms och hoppas att hon plockade upp det, snarare än senare .”

Med lite tid att döda och en mobiltelefon till hands, gjorde Mr Bingley det bästa beslutet han någonsin kommer att göra i sitt liv … han började spela några slots.

”Jag slog upp Starburst-slottet, som är en personlig favorit av mig och med lönedag har just varit, jag stakade lite mer än jag är van vid vilken jag är så glad över det i efterhand.”

Starburst touch”Jag började på ett bra sätt och var upp ett par grand på två minuter och när min fru hade läst mitt textmeddelande 5 minuter senare, hade jag just slagit £ 70,000!”

”Hon öppnar dörren för att jag firar vilt på toaletten, en bild jag är säker på att hon aldrig kommer att glömma.”

Med Jack och hans fru nu 70 000 £ rikare, planerar paret att använda pengarna för att investera i egen fastighetsaffär samt ett par extravaganta semestrar till Bahamas och Sydostasien.